Rólunk

A Művelődési Ház Kismaros kulturális és közösségi életének központja. Tevékenységével meghatározó szerepet tölt be a község közművelődésében, közösségi építésében.
Az elmúlt években számos művészeti csoportnak, megannyi szabadidős és szórakoztató rendezvénynek biztosítottuk a helyszínt.
Minden évben visszatérő programoknak is otthont adunk. Hagyományőrző rendezvényeket, kiállításokat szervezünk és bonyolítunk le. Házunkban a legapróbbaktól a legnagyobbakig mindenki megtalálja a számára kedves programot.
Szolgáltatásainkat a felmerülő igényekhez igazodva folyamatosan változtatjuk és fejlesztjük.
Termeink többfunkciósak. Alkalmasak konferenciák, tájékoztatók, fórumok megtartására, valamint kulturális rendezvények, bálok, esküvők megrendezésére is.
Munkatársainkkal azon vagyunk, hogy az elvárható legmagasabb színvonalon végezzük feladatainkat Kismaros község lakosságának a teljes megelégedésére.
Művelődési házunk egyik legfőbb feladata nem csak a jelenlegi, hanem a jövőbeni partnereink, közösségi csoportok működésének támogatása.
Programjainkat folyamatosan frissítjük, melyeket a holnapunkon és facebook oldalunkon is megtekinthetnek, vagy látogassanak el hozzánk egy személyes találkozóra.

Jöjjenek és legyenek részesei egy klassz élménynek!
Szeretettel várjuk Önöket!