Menu
Kezdőlap Kalló Alapítvány

Kalló Alapítvány

A Kalló Alapítvány 2007 óta tekinti küldetésének, hogy támogassa a Kismaros és Verőce környékén élő fiatalok, rászorulók, nagycsaládok és idősek közösségi, kulturális, szabadidős és sport tevékenységét.

Non profit szervezetünk a Börzsöny-hegység és a Dunakanyar természeti-, folklór és épített értékeinek jobb megismerését is zászlajára tűzve igyekszik megvalósítani mindezt.

Céljaink között olyan konkrét tevékenységek szerepelnek, mint szabadidős programok, fesztiválok, képzések, vetélkedők, táborok szervezése, valamint a mindezeket segítő ismeretterjesztő kiadványok készítése.
Fenti céljainkat, és azok megvalósulását egy összefogó honlap üzemeltetésével is tervezzük kiegészíteni, ahol részletesen bemutathatjuk szervezetünk tevékenységét, és beszámolhatunk terveink megvalósulásáról.

A Kalló Alapítvány igyekszik felkeresni és kapcsolatot teremteni más, hasonló célú civil szervezetekkel, önkormányzati intézménnyel, és egyházzal. Mindezek mellett fontosnak éreztük, hogy céljaink megvalósításához találjunk egy olyan befogadó létesítményt, amely egy jól használható közösségi tér kialakítását és fenntartását teszi lehetővé, ahol a fiatalok, idősek, rászorulók, és bármely érdeklődő rendszeresen találkozhatnak, és akár hagyományőrző, akár sport tevékenységet közösen végezhetnek.

Amennyiben céljainkkal Ön is egyetért, kérem, támogassa alapítványunkat, hogy minél több lehetőségünk legyen segíteni!

Partnerünk, a Csattogó-völgyi Üdülőházak tökéletesen alkalmas arra, hogy igényeinknek eleget tegyen, és ezúton is köszönjük a lehetőséget, hogy terveink megvalósításához segítséget nyújt!

  • Telefon/fax: 06-27-581-290
  • Email cím: kalloalapitvany@gmail.com
  • Bankszámlaszámunk: K&H Bank Zrt. 10401103-50526570-88491024

Friss hírek

1% a civileknek 2019-ben is!

KISMAROSÉRT KÖZALAPÍTVÁNY Kérjük támogassa adója 1%-ával a Kismarosért Közalapítványt! Adószáma: 18690259-1- 13 Az alapítvány célja, Kismaros Község fejlődését, fejlesztését elősegíteni, különös tekintettel a falu és az üdülőövezet...

Kapcsolat

Ladányi Károly

Ladányi Károly

elnök
Kismaros