Menu
Kezdőlap Kismarosi Ciszterci Orvosi Rendelő

Kismarosi Ciszterci Orvosi Rendelő

A ciszterci szerzetesek a történelem emberpróbáló viharaiban is keresték azokat a formákat, amelyekben a Krisztus-követés életadó értékeit elkötelezetten tudják átadni.
Korunk sokféle kérdése, bizonytalansága, szorongása miatt egyre inkább sürgetőbbé vált egy olyan párbeszéd építése, amely széttöredezett világunkban erőforrásként szolgálhat mindazoknak, akik hozzánk fordulnak.
1991-ben erre a hívásra válaszolva hozta létre a Ciszterci Nővérek Boldogasszony Háza Monostora Kismaroson a mozgásszervi szakrendelést Dr. Fejérdy Gábor – a Monostor lelkisége mellett oblátusként elkötelezett – ortopéd-baleseti sebész szakorvos vezetésével. A Boldogasszony Háza Alapítvány támogatásával testet gyógyítva, lelket erősítve sietünk segítségére mindazoknak, akik szolgálatunkat kérik. Gyógyító munkánk alapja a szeretetből fakadó, érdek nélküli, közös felelősséghordozás.
Többszöri kérés és jelentkezés ellenére hiánypótló munkánk az Egészségbiztosítási Pénztár támogatásában nem részesül. Működésünket huszonöt éve a szolidaritás teszi lehetővé betegeink és hozzátartozóik, barátaink és jótevőink nagylelkű segítsége által.
A hozzánk jövőket arra hívjuk és biztatjuk, hogy a megtapasztalt jót, az igaz emberi értékeket, amelyekben mások által részesedtek, egymást segítve, cselekvő együttérzéssel adják tovább.

Betegeinket előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk. A szükséges idő biztosítása lehetővé teszi, hogy a magas színvonalú szakmai tevékenység mellett a bizalom légkörében a szenvedő ember feltett életkérdései is választ kaphassanak.

Szolgálatunk célja elsődlegesen a gyógyítás és a megelőzés:

  • Ortopéd-mozgásszervi problémákkal küzdő idősek életminőségének, önellátó készségének javítása.
  • A fiatalabbak munkabíró képességének megőrzése, ízületi és gerinc betegségeik gyógykezelése lehetőleg úgy, hogy közben munkájukat zavartalanul végezhessék.
  • Az iskoláskorúak rendszeres ortopéd szakorvosi szűrése megelőzés céljából, valamint játékos gyógytorna foglalkozások a szinte már népbetegségnek számító gerincproblémák gondozására.
  • Újszülöttek és gyermekek szűrővizsgálata és ortopédiai kezelése korszerű technikai berendezésekkel (ultrahang diagnosztika).
  • Ultrahang diagnosztikai szakrendelés: hasi, izületi és pajzsmirigy ultrahang diagnosztikus vizsgálat.
  • Kiegészítésként a gyógytorna, a fizikoterápia és a szakorvosi ellátás mellett életmódbeli és dietetikus szaktanácsadás.
  • Bejelentkezés a szakorvosi rendelésre, gyógytorna és fizikoterápiás kezelések megbeszélése, személyesen vagy telefonon.
  • CÍM: KISMAROSI CISZTERCI ORVOSI RENDELŐ 2623 KISMAROS, KOSSUTH U. 1727 HRSZ. (KÖZTÁRSASÁG TÉR) TELEFON: 06-27-350-056

Friss hírek

1% a civileknek 2019-ben is!

KISMAROSÉRT KÖZALAPÍTVÁNY Kérjük támogassa adója 1%-ával a Kismarosért Közalapítványt! Adószáma: 18690259-1- 13 Az alapítvány célja, Kismaros Község fejlődését, fejlesztését elősegíteni, különös tekintettel a falu és az üdülőövezet...

Épül a gyümölcsfeldolgozó

Már elkészültek az alapjai, emelkednek a falai a Kismaroson épülő gyümölcsfeldolgozó manufaktúrának. A tájbaillő épület a legkorszerűbb technológiával készül, a házban történő, részben kézzel...

Új mozgássérült parkolóhely a rendelőnél

Új mozgássérült parkolóhelyet jelöltek ki az önkormányzat munkatársai a Kismarosi Ciszterci Orvosi Rendelő előtt. Mostantól a szakrendelésre érkezők, jogosultság esetén a rendelő bejáratánál is...

Kapcsolat

Dr. Fejérdy Gábor

Dr. Fejérdy Gábor

ortopéd-baleseti sebész szakorvos
telefon: 06-27-350-056
cím: 2623 Kismaros Kossuth u. 1727 hrsz. (Köztársaság tér)
Kismaros