Menu
Kezdőlap Kismarosi Teleház Alapítvány

Kismarosi Teleház Alapítvány

Közhasznú tevékenységeinket 1998 óta látjuk el. Célunk: hogy önkéntes munkával hozzájáruljunk Kismaros kulturális és közösségi életének élénkítéséhez. Igyekszünk minden korosztály felé nyitottak lenni és a lakossági igényeket kiszolgálni.

  • Számítástechnikai és nyelvtanfolyamokat szervezünk.
  • A nyíregyházi TETT Szakiskolával közösen 2 éves OKJ-s Szociálisgondozó Ápolói iskolarendszerű képzést indítottunk, elsősorban munkanélkülieknek, továbbá pedagógus asszisztens családsegítő és szociális asszisztensképzést tervezünk.
  • A Pest-megyei Regionális Munkaügyi Központ Váci Kirendeltségével való együttműködés keretében a munkanélkülieknek és álláskeresőknek napi szinten nyújtunk felvilágosítást az aktuális képzési és álláslehetőségekről. Az internet segítségével további álláslehetőségeket kutatunk fel számukra, segítünk az önéletrajzok elkészítésében.
  • Együttműködési megállapodások keretében – a térségből több civil szervezettel dolgozunk, hosszú évek óta, kulturális és szociális feladatokon. Továbbra is szeretnénk a hátrányos helyzetű tehetséges fiatalok számára kiállítási lehetőséget biztosítani.
  • Filmklubunk havi rendszerességgel működik. Úgy, mint az előző években, 2015-ben is szeretnénk ifjúsági kiállítást, irodalmi folyóirat találkozózókat szervezni.

Friss hírek

Meghívó a IV. Dunakanyar Báb és Színjátszókör Fesztiválra

Babjatszok musora 2019 Szinjatszok musora 2019

1% a civileknek 2019-ben is!

KISMAROSÉRT KÖZALAPÍTVÁNY Kérjük támogassa adója 1%-ával a Kismarosért Közalapítványt! Adószáma: 18690259-1- 13 Az alapítvány célja, Kismaros Község fejlődését, fejlesztését elősegíteni, különös tekintettel a falu és az üdülőövezet...

Kapcsolat

Bán Mariann

Bán Mariann

vezető
Kismaros