KÖZLEMÉNY

A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvényben és annak végrehajtására vonatkozó a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletben, továbbá a Kismaros község településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló rendelet elfogadásáról szóló 6/2017 (IX. 27.) önkormányzati rendeletben foglaltak alapján a Képviselő-testület elfogadta Kismaros Község Településképi Arculati Kézikönyvét, valamint megalkotta a Kismaros Község Településképi Rendeletét.

Köszönetemet fejezem ki minden közreműködőnek ezen jelentős dokumentumok elkészítése terén végzett munkáért. Mind a kézikönyv, mind pedig a rendelet folyamatos karbantartása érdekében kérem, hogy javaslataikkal segítsék a további munkát.

Kismaros, 2017. október 10.

Neubauer Rudolf
Kismaros község polgármestere

A dokumentáció nyomtatott formában megtekinthető Kismaros Község Önkormányzat hivatalában, 2623 Kismaros Kossuth L. u. 22., vagy az alábbi linkekre kattintva letölthető:

Kismaros község településképi arculati kézikönyve

Kismaros község településképi rendelete

Tak Tkr terviratok