Menu

Elszállított jármű - LSM 452

Elszállítás ideje: 2020.11.10.
Elszállítás helye: Harkály utca
Típus: Ford Courier
Szín: fehér
Egyéb megjegyzés: üzemképtelen autó

Kismaros Község Önkormányzatának Közterület-felügyelete 2020. november 10-én, a 30+10 napos felszólítási határidő lejárata után, közterületről (a Harkály utcából) elszállíttatta az LSM 452 forgalmi rendszámú, Ford típusú gépjárművet.

Kismaros közigazgatási területén az országos és helyi jogszabályok értelmében 30 napig lehet közterület-foglalási engedély nélkül közterületen járművet tárolni. Erről a tényről minden esetben értesítőt helyez el a közterület-felügyelet az érintett járművön. A 30 nap letelte után újabb értesítő kerül a járműre, amelyben felhívják a tulajdonos figyelmét, hogy 10 nap letelte után az Önkormányzat elszállíttatja azt a közterületről.

Kismaros Község Önkormányzatának közterület-felügyelete által, a közterületről elszállíttatott járművet 6 hónapig tárolja telephelyén az önkormányzattal szerződött partner, a Totál-Kár Kft. Cím: Őrbottyán, Fő út 023/212. Telefonszám: 06-30-368-1669.

Az elszállításnál minden esetben jelen van hivatalos személyi minőségében a közterület-felügyelő, aki az elszállításról azonnal tájékoztatja a Váci Rendőrkapitányságot. A telephelyre szállítást követően a rendszám és az alvázszám alapján 1 alkalommal értesítik a tulajdonost arról, hogy hol találja meg járművét.

A tulajdonos a járművet a telephelyről a tárolási költségek kifizetése után elviheti. Hat hónap után a Totál-Kár Kft. jogosult a jármű bontására és értékesítésére.

Kismaros