Menu

Elszállított jármű - IEU-872

Elszállítás ideje: 2018.07.23.
Elszállítás helye: P+R parkoló
Típus: Skoda Fabia
Szín: ezüst
Egyéb megjegyzés: üzemképtelen állapot

Kismaros Község Önkormányzatának Közterület-felügyelete 2018. 07. 23.-án közterületről elszállíttatta az IEU 872 rendszámú, forgalomból kivont Skoda Fabia típusú gépjárművet.

Kismaros közigazgatási területén az országos és helyi jogszabályok értelmében 30 napig lehet közterület-foglalási engedély nélkül közterületen járművet tárolni. Erről a tényről minden esetben értesítőt helyez el a közterület-felügyelet az érintett járművön. A 30 nap letelte után újabb értesítő kerül a járműre, amelyben felhívják a tulajdonos figyelmét, hogy 10 nap letelte után az Önkormányzat elszállíttatja azt a közterületről.

Kismaros Község Önkormányzatának közterület-felügyelete által, a közterületről elszállíttatott járművet 6 hónapig tárolja telephelyén az önkormányzattal szerződött partner, a Totál-Kár Kft. Cím: Őrbottyán, Fő út 023/212. Telefonszám: 06-30-368-1669.

Az elszállításnál minden esetben jelen van hivatalos személyi minőségében a közterület-felügyelő, aki az elszállításról azonnal tájékoztatja a Váci Rendőrkapitányságot. A telephelyre szállítást követően a rendszám és az alvázszám alapján 1 alkalommal értesítik a tulajdonost arról, hogy hol találja meg járművét.

A tulajdonos a járművet a telephelyről a tárolási költségek kifizetése után elviheti. Hat hónap után a Totál-Kár Kft. jogosult a jármű bontására és értékesítésére.

Kismaros