Tokkal Vonóval komolyzenei koncert Kismaroson

Kedves zeneszerető barátaink!
Az elmúlt években már megszokhatták, hogy a Tokkal Vonóval komolyzenei hangversenysorozat évi 2-3 alkalommal megrendezésre kerül Kismaroson. Nagy siker, hogy kialakult egy törzsközönségünk, Önök, akik mindig eljönnek, vendégszeretetükkel és figyelmükkel megtisztelnek minket. Sok éves szeretetüket ezúton is köszönjük!
Az eddig eltelt időben a Kismarosi Önkormányzattal együtt mindent elkövettünk, hogy a koncertek ingyenesek maradhassanak, ezt azonban a továbbiakban – az ismert költségemelkedések miatt – már nem tudjuk kigazdálkodni, fenntartani. Kénytelenek vagyunk 2.500 Ft-os jegyárat kérni a koncertekért, hogy az előadásokat meg tudjuk rendezni, és a színvonal továbbra is magas maradhasson! Úgy gondoljuk, ez még egy tolerálható, “baráti” összeg, reméljük nem rettenti el Önöket a Tokkal Vonóval koncertektől! A jegyeket elővételben a Művelődési Házban nyitvatartási időben, illetve a koncertek előtt a helyszínen is meg lehet váltani (egyelőre csak készpénzes fizetéssel).
Egyúttal szeretettel invitáljuk Önöket következő koncertünkre, 2023 október 7-én (szombaton) 19.00 órakor a BARCAROLA KVARTETT előadására. Műsorukon Bach, Bartók, Csajkovszkij, Rossini és más szerzők népszerű műveit adják elő.
Üdvözlettel,
Kostyál Péter
A Tokkal Vonóval sorozat művészeti vezetője