Lakossági fórumot tart a DTKH hétfőn, a Művelődési Házban

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lakossági fórumot tart a DTKH hétfőn az üdülőtulajdonosoknak a szemétszállítás változásaival kapcsolatban. A mneghívót változtatás nélkül közöljük.

Tisztelt Kismarosi Ingatlan Tulajdonosok, Ingatlanhasználók!

A DTKH Nonprofit Kft. tisztelettel meghívja a lakosságot, valamint az üdülőingatlan-használókat a hulladékgazdálkodást érintő tervezett változások ismertetésére.

Fórum helyszíne: Kismarosi Művelődési Ház
Időpontja: 2022. április 25. hétfő, 18:00 óra

Az Önkormányzat és a szolgáltató között kötött hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosítását követően a közszolgáltatásra szerződő üdülőingatlan tulajdonosokat érintő változásokat az alábbiak szerint közöljük Önökkel.

Az üdülőingatlanok tulajdonosai a helyi önkormányzat rendeletének megfelelően az alábbiak szerint szerződhetnek:
– egész évre igénylik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozó teljes ellátást közszolgáltatási szerződés keretében és az éves fizetendő díj ellenében vagy
– csupán április 01. – szeptember 30. közötti időszakban kérik a hulladékgazdálkodási szolgáltatás ellátását az üdülőingatlan vonatkozásában, melynek ellenértéke az 120 literes gyűjtőedényzetre vonatkozó éves díj 50%-ban kerül meghatározásra, az év fennmaradó időszakában pedig a szolgáltatás az ingatlant érintően szünetel.

A kismarosi ingatlan tulajdonosok a szelektív hulladékgyűjtés során eddig használt szolgáltatói egyenzsákok helyett a jövőben bármilyen méretű, átlátszó műanyag zsákot használhatnak, melyet saját költségen tudnak beszerezni. A szolgáltató cserezsákot a jövőben nem biztosít.

A díjmentesen biztosított éves zöldhulladékgyűjtő zsákok, az ingatlan tulajdonosok részére – a településre vonatkozó lakcímkártya bemutatásával vehetőek át a Művelődési Házban.