Közműkiváltás a Rév utcában

Tisztelt Kismarosiak!

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. a Rév utcai ivóvíz vezeték sorozatos csőtörései miatt 200 méter hosszon a közmű kiváltása mellett döntött. A jövő héten kezdődő munkálatokról Csontó Katalin művezető tájékoztatta az önkormányzatot.

A kivitelezés a 12-es főúti és a Kárász utcai csomópontok közötti szakaszt érinti. Az előzetes tervek szerint a bekötő vezetékek is cserélve lesznek, emiatt, illetve a nyomvonal földrajzi elhelyezkedése miatt helyenként sajnos a közterületi előkerteket is érinteni fogja a munkaterület.

A közműcsere a 12-es út felől kezdődik és a rendelkezésre álló hely beszűkülésével a Kárász utcánál útzár is várható. A későbbiekben kijelölésre kerülő terelőút várhatóan a Szabadság utca – Gát utca – Keszeg utca – Sügér utca nyomvonalon vezet majd a Duna-partra. A részben Verőcéhez tartozó utak szükség szerinti előzetes javítását, megerősítését a DMRV Zrt. biztosítja, egyeztetésben a szomszéd település önkormányzatával. A kiviteli munkák várhatóan augusztus második feléig tartanak.

Köszönjük mindenki együttműködését!