A Művelődési Ház adventi tájékoztatója

FELHÍVÁS!

A Művelődési Ház COVID miatti időszakos bezárása ellenére a KARÁCSONY közeleg! Az ADVENT időszaka alatt készülődjünk közösen az ünnepre!

Arra gondoltunk, hogy mivel már minden gyerek gyakorlottan mozog az online térben, és mindenki  az otthonából is be tud kapcsolódni különböző foglalkozásokba, mi is ebben a formában tartjuk meg a tervezett kézműves készülődésünket .

Négy alkalommal (péntekenként) fogunk jelentkezni.

Programunk : első alkalommal családonként egy-egy adventi koszorút készítünk, majd üdvözlő kártyákat és ajándék kísérő lapokkal lephetitek meg a családtagjaitokat. Harmadik héten apró dísz- és ajándéktárgyak készülnek majd. A legvégén pedig egy meglepetés feladat lesz soron.

A szükséges alapanyagokról a Művelődési Ház gondoskodik. Az előkészített egységcsomagokat a Művház ablakában lehet majd átvenni 2-3 nappal a foglalkozás előtt, aztán pénteken délután egy kis videó segítségével bemutatjuk az elkészítés menetét. Utána zoom-on keresztül válaszolunk a munka közben felmerült kérdésekre, megnézzük az alkotásokat, beszélgetünk, azaz közösségi életet élünk.

Kérjük a családokat, gyerekeket, nagyon fiatal és régebb óta fiatal jelentkezőket, hogy a muvelodesihaz@kismaros.hu  email címen jelezzék részvételi szándékukat, megjelölve a résztvevő gyerekek számát, hogy a csomagokat időben össze tudjuk állítani. A koszorúhoz családonként, a többi alkotáshoz gyerekenként adunk majd anyagot.

Alapfelszerelés, amire szükség lesz: olló, metszőolló, ceruza, toll, vonalzó, ragasztópisztoly (ezt tudunk kölcsönözni, ha valaki igényli, ezt kérjük jelentkezéskor jelezni). Minden más benne lesz a csomagban. Mivel pályázati pénzből tudjuk az anyagokat beszerezni, az átvételt kérjük majd aláírással igazolni, és az elkészült alkotásokról és alkotókról néhány fényképet is kérünk a fenti email címre.

Már nagyon készülünk és várjuk a mihamarabbi találkozást Veletek.

Szeretettel:

A Művelődési Ház dolgozói!