A nyári gyerektáborok részvételi díjai – felhívás támogatóknak

Kedves Szülők és Gyerekek!

Az idei táborok részvételi díjai a következőképpen alakulnak (az ár tartalmazza a minőségi foglalkozások költségeit, a napi háromszori étkezést, szükség esetén a reggeli és a délutáni felügyeletet).

Testvérkedvezmény: 1000.- Ft/fő, több táboros kedvezmény 1000.- Ft/tábor, Vilcsek Alapítvány kedvezménye munkájukat vesztett szülőknek, nagycsaládosoknak egyéni döntés szerint (a Vilcsek Gyula Általános iskola tanulóinak).

Csak egyféle kedvezmény vehető igénybe.

Egyéb kedvezmények szponzorok jelentkezése esetén lehetséges!

 

1. Színjátszó tábor– június 29-július 3-ig

Vezeti Dobay Márti

Azoknak, akiket érdekel a színpad varázsa, és szeretik magukat megmutatni. Újra Kismaroson Márti, akivel jó együtt játszani!

Részvételi díj:18.000.-

 

2. Karitász tábor – július 6-július 10-ig

Vezeti Györei Kata

Minden nap valami más. Fürdőzés, játék, kirándulás, kézműveskedés, csak lazán, barátokkal és testvérekkel. Ide csak kismarosi gyerekeket fogadunk, 5-14 éves korig.

Részvételi díj: 10.000.-

 

3. Állatbarát tábor– július 13-július 17-ig

Vezeti: Heinczné Cserni Kati

Az egyik legnépszerűbb táborok egyike, kutya, macska, ló és egyéb állatfajták. Kati néni a környék egyik legnagyobb állatbarátja, mindent tud, amit erről tudni kell.

Részvételi díj: 18.000.-

 

 4. Indián tábor – július 20-24-ig

Vezetik . Zelei Zsolt és fiai

Indián kalandok a fiúknak (sőt néhány vagányabb kislánynak is) terepen, erdőben, íjakkal és tomahawkkal, bátorságpróbák. Uff!

Részvételi díj: 20.000.-

 

5. Kis háziasszony tábor- július 20-24-ig

Vezetik: Zelei Bori és Kenderes Margó

Ha szeretsz, akkor etetsz! Ezzel a jelszóval várunk jövendő háziasszonyokat főzőiskolánkba.

Részvételi díj: 20.000.-

 

6. Kerámia tábor- július 27-július 31-ig

Vezeti Császár Kata és Kulcsár Ilona

Kata vezetésével lehetőség van agyagozásra, kirándulásokra, kincskeresésre. Elmélyült ügyes kezűeknek, az évek óta bejáratott módon.

Részvételi díj: 18.000.-

 

7. Játék és kalandtábor 10-14 éveseknek – július 27-július 31-ig 

Vezeti: Boros Balázs

Első alkalommal a kismarosi nyári táborban! A nyár legnagyobb kalandja, a tűzrakástól az esti beszélgetésekig. Bandázás felsőfokon…

Részvételi díj: 18.000.-

 

8. Hittantábor az egyházközség szervezésében – augusztus 3-7-ig

Szilvi néni vezetésével a hittanosok lesznek együtt a megszokott módon a verőcei plébánián.

 

További két táborlehetőség:

Ügyes kezek tábor – újdonság!

Kedves Lányok! Ugye szeretnétek Ti is megtanulni varrni, hogy aztán a saját elképzeléseitek szerint szabjatok-varrjatok ruhát magatoknak? Itt a lehetőség! Kellő számú érdeklődés esetén elleshetitek az alapokat, a kezdeti lépéseket ügyes kezű asszonyok segítségével!

Ügyes kezek táborunk 10-16 éves lányoknak szerveződik, melynek időtartama június 29-július 3-ig tart, naponta 9-16 óráig, napi háromszori étkezéssel. Vezeti: Zirig Emese

A tábort önálló szervezésű divatbemutató zárja, részvételi díj 18.000.- Ft+anyagköltség

 

Videós tábor– újdonság!

Gondolom, hogy nézel videósokat, akár többet is. YouTube, Twitch, TikTok? Mind videós tartalmat kínál, teljesen más felfogásban. De mitől lesz jó? Gaming, lifevlog, kisfilm, nagyfilm, videoklip – mind videó és mindegyiket ugyanazok az alapok mozgatják, mind ugyanarról a tőről fakad.  Erről és nagyon sok videózásról meg hangról és technikáról szól ez a tábor.

A tábor időpontja: augusztus 10-14-ig, naponta 9-16 óráig, szintén napi háromszori étkezéssel. Vezeti Lakatos Péter. A táborhoz saját eszköz szükséges, amely kép- és hangfelvételt is el tud készíteni. Hozd magaddal a barátodat/testvéredet is, akivel párban szívesen együtt dolgoznál.

A tábort végén többféle alkotás születhet, a részvételi díj: 18.000.- Ft.

 

Mindenkinek jó egészséget kívánunk! Várjuk a gyerekeket Kismarosról és a környékről is!

Jelentkezés: személyesen a művelődési házban hétfőtől szombatig 9-től 12 óráig és hétfőtől csütörtökig 16-tól 18 óráig. A jelentkezési lap kitöltését követő előleg fizetés kizárólag készpénzzel lehetséges.

Felvilágosítás: Végvári Györgyi 30/9651373

 

Kedves Vállalkozók, Adományozók, szponzorálást vállaló Polgárok!

Kéréssel fordulunk Önökhöz.

A szülők és a gyerekek nagy örömére újra indulnak nyáron a Csillagjáró táborok. Az érdeklődés nagy, hiszen a több hónapos bezártság után végre kiszabadulhatnak a gyerekek, a szülők pedig újra munkába állhatnak.

Ugyanakkor mindannyian tudjuk, hogy többen elveszthették munkájukat, esetleg csökkentett bérrel dolgoznak. A családok zöme nem engedheti meg magának a nyaralást, de örülnek, ha gyermekeiket biztonságban tudják, ahol ráadásul remek foglalkozások várják őket. A foglalkozást vezetők közül vannak néhányan, akik önkéntes munkával támogatják a programokat, de vannak olyanok is, akik ebből élnek, így nem várható el tőlük ez a gesztus.

Kérjük, ha tehetik, támogassák tetszés szerinti összeggel, vagy természetbeli adományaikkal (gyümölcs, édesség, étkezési befizetés, stb.) a gyerekek részvételét ezekben a tematikus táborokban!

Számlaszám:

Művelődési Ház és Integrált Közösségi Szolgáltató Tér

OTP 11742094-16936476

A közleménybe kérjük írják rá: tábortámogatás

Segítségüket előre is köszönik a szervezők!