Kísértés a jóra –tájékoztatás

Mottó: „ A jó kísértése.
Az ember nem térhet ki előle,
Csak ha elfordítja róla figyelmét.
Ha kellő ideig és eléggé figyelünk rá,
Nem tudunk ellenállni neki.”
Simone Weil

Kedves kismarosi Adományozók!

Tájékoztatjuk Önöket a boltokban összegyűjtött élelmiszerek elosztásáról és célba juttatásáról:

A CBA-ban, a Kóka boltban, a Stedra boltban és a zöldségesnél gyűltek a csomagok, soha nem látott mennyiségben. December 16-án az önkormányzat dolgozói szállították egy helyre a tartós élelmiszerekből, tisztasági szerekből, karácsonyi édességekből, süteményekből és gyümölcsökből álló adományokat.

Az Önök segítségével 39 család mintegy 90 tagja részesült belőle. Minden megajándékozott
köszönetét tolmácsolom most, nemcsak azoknak, akik megtöltötték a dobozokat, hanem azoknak is, akik önkéntes munkájukkal segítettek szétosztani és célba juttatni időben, mindenféle probléma nélkül a rászorulóknak.

Köszönjük a boltoknak, hogy helyet és lehetőséget adtak a gyűjtésre. Köszönjük Szabóné Józsa Erikának és Kocsis Imréné, Magdinak, hogy nem sajnálták a fáradságot, és
finom süteményeket sütöttek, és be is csomagolták azokat. A nyugdíjas klub tagjainak, akik Bonifert Györgyné vezetésével egy halom karácsonyi bejglivel állítottak be. Stedra Bence képviselőnek, a SZEB elnökének, akinek a nagy mennyiségű krumplit, hagymát, banánt és mandarint köszönhetjük.

Aki pedig segítettek a csomagolásban: Andódy Ferencné, Tóthné Váradi Adrienn, Konrád Éva, Pál Györgyi, Györei Veronika, Konecsni Ildikó, Juhász Ágoston, Kenderes Lászlóné, és Burik Vilmosné.

Akik pedig a szállításban voltak segítségünkre: Horváth Sándorné és Sándor, Hipszki-Györei Kata, Gelle Katalin, Trifán Gábor, Kovácsné Csillár Zsuzsanna és Konecsni Miklós.

Mondhatjuk, hogy minden jó, ha vége jó. Csupa öröm volt ez a csapatmunka, jókedvűen
csomagoltunk és vittük az adott címekre az adományokat, és örömmel fogadták azok, akiknek ezzel a gesztussal szebbé tudtuk tenni az ünnepet.

Áldott, békés ünnepek kíván minden jótékonykodónak és segítőnek az akció bonyolítója:

Végvári Györgyi
a Szociális Bizottság és a Kismarosi Karitász nevében