Negyvenöt éves a kismarosi Nyugdíjas Klub

Országosan is csak néhány nyugdíjas klub érte meg ezt a szép kort, ezért november 23-án büszkén és boldogan, az önkormányzat védnökségével  ünnepeltünk.

Neubauer Rudolf polgármester úr kedves köszöntője után, Burik Vilmosné a Klub elnöke beszélt a kezdetekről, az idősek összefogásáról, a közösség fontosságáról, szerepéről a falu nyugdíjasainak életében. A hetente megtartott klubnapokról, beszélgetésekről, utazásokról, krumplizsúrokról, előadásokról, tréfás vetélkedőkről, túrázásokról, színház látogatásokról.

Megtisztelték az ünnepet az “Életet az éveknek” Pest megyei elnöke: Balázs János és területi képviselője: Varogya György is. Elismerő Díszoklevéllel emlékeztek meg a munkánkról. Az ő köszöntőjük mellett régi, volt klub elnökünk, Nagyné Jolika is örömmel ünnepelt velünk! Ezúttal is megemlékeztünk a „régiekről”, akik megalapították, vezették, támogatták az évek során Nyugdíjas Klubunkat. Pl.: Andresz Riki bácsi, a klubkönyvtárosok, Emmer Margit néni, Forró Klári néni, Nagyné Jolika, Baradlainé Ági és az utolsó 10 évben Burik Vilmosné. Köszöntöttünk a 16 éve “pénzügyes” vezetőségi tagunkat, Hoffmanné Marikát áldozatos munkájáért.

Nagyszerű műsorral kedveskedtek nekünk, a Szokolyai Dalárda és a kismarosi Marus táncegyüttes. Felejthetetlen hangulattal kívántak boldog születésnapot!

Sokan támogatták születésnapunkat vacsorával, süteménnyel, tortával, itókával, műsorral és nem utolsósorban “technikával”. Köszönjük mindenkinek!

Támogatóink voltak: Patak Vendéglő, Hoffmann Szilárd, Bonifert György, Horváthné Rapolder Ágnes, Német Nemzetiségi Önkormányzat, Kismaros Község Önkormányzata és a művelődési ház munkatársai.

Köszönjük minden – volt és jelenlegi – kismarosi Nyugdíjas Klub  tagnak is, önzetlen munkáját, segítőkészségét, hozzáállását, támogatását. Csak így, együtt élhettük meg a 45. születésnapot!