Kismarosiak a füredi Anna-bálon

Madarász Nóra és Kelemen Ákos

A nyár egyik legrangosabb, legelegánsabb rendezvényén két kismarosi fiatal is részt vehetett. Madarász Nórit és Tóth Benjamint kérdeztük az Anna-bálon szerzett élményeikről.

– Hogyan kerültetek az Anna-bálra?

Nóri: – Iskolám igazgatónője,  Fördősné Rozmán Edina választott ki és bízott benne, hogy részt veszek az eseményen. Nagy megtiszteltetésnek éreztük a családommal együtt.

Benji: – Én kísérőként vettem részt a bálon, a páromat  Rith Dominikát, szintén az igazgatónő jelölte. Úgy tudom, Vác Balatonfüred testvérvárosa, így választhatták ki az iskolák a résztvevőket.

Meséljetek a báli előkészületekről is!

Nóri: – Grószné Kmetty Ildikó ruhaszalonjának köszönhetjük a csodaszép ruhákat. Ildikó le is utazott velünk Füredre, segített nekünk eligazodni.  Nagy élmény volt az esemény forgatagban végigvonulni a Vaszary Galérián át az Anna Grand Hotelig. A bálon résztvevő hölgyek mindegyikének egy Herendi Porcelánmanufaktúra által készített nyakéket ajándékoztak. A nyitó palotás után keringőztünk egyet a szálló kertjében, majd kezdődött a vacsora.

Benji: – Nemcsak a lányoknak, hanem a fiúknak is volt dresszkód, és előtte ruhapróbák.  Mi segítettünk föltenni a lányok nyakába a számmal megjelölt szíveket. Sokat fotóztak bennünket, utána került sor a megnyitóra. A nyitó beszédet Rétvári Bence mondta, ami nagyon tetszett..

Törékeny porcelánból törékeny szív

– Nóri, Te még a szépségverseny döntőjébe is bejutottál!

Nóri: – Nagy meglepetés volt! A 15-ös szám nekem szerencsét hozott. Nem volt egyszerű magamat menedzselni, mert a vacsora fogásainak szünetében kellett biztatni a vendégsereget, hogy szavazzanak rám.  Attól függetlenül hogy nem lettem díjazott, nagy öröm volt számomra, hogy a színpadon állhattam.

– Összességében milyen élményekkel jöttetek haza?

Nóri: – A 15-ös számú porcelán szívet emlékbe megkaptam. A párommal, Kelemen Ákossal együtt mindig emlékezni fogunk erre a 2019-es júliusi napra, hallatlan élményben volt részünk. Köszönjük!

Benji: – Az egész rendezvény nagy hatással volt ránk, örök élmény marad.   Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget a páromnak, Rith Dominikának, hogy részt vehettem vele egy ilyen nívós eseményen.

kikinfo

Tóth Benjámin és Rith Dominika