Lomtalanítás 2019

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az eddig megszokott megoldásoktól eltérően, 2019-ben házhoz menő rendszerű lomtalanítást szervez Kismaroson – és a teljes ellátási területéhez tartozó minden településen – a Zöld Híd B.I.G.G. Kft. A tervek szerint, időpont egyeztetés után, a bejelentett ingatlanról hozzák el az összegyűjtött lomokat. Kismaroson szeptember és október hónapokban lehet bejelenteni az igényt és október 1. és november 30. között szállítják el a feleslegessé váló lomokat.

A cég tájékoztatója alapján a lakosságnak idén lehetősége van ingyen 2 köbméter lomot leadni, mely előzetes bejelentéshez kötött. Az igényeket településenként különböző időpontokban lehet leadni, telefonon, személyesen és e-mailben is.

Igénylést kizárólag a közszolgáltatásban nyilvántartott és szerződött, aktív (a szolgáltatást nem szüneteltető), közüzemi díjhátralékkal nem rendelkező ingatlanhasználók nyújthatnak be, kizárólag a településre vonatkozó “lomtalanítási igények leadása” időpontjában. Ettől eltérő igénybejelentésre nincs lehetőség. A lomtalanítás tényleges időpontjának meghatározása a beérkezett igények és a szolgáltató belső járatterének figyelembevételével történik.

Részletes információk az alább letölthető Zöld Híd tájékoztatóban olvashatóak a lomtalanításról:

hazhozmeno_lomtalanitas_2019_tajekoztato

A házhoz menő lomtalanítást igénylő lap szintén letölthető:

hazhozmeno_lomtalanitas_2019_bejelento_lap

A zöldhulladék gyűjtésére vonatkozó tájékoztató:

Zöldhulladék gyűjtés_2019

Az ügyféladatok teljes körű ellenőrzésére vonatkozó tájékoztató:

Literellenőrzés_2019