Márton napi vigasság

Hagyományainkat megtartva és egyben a Márton napjához kapcsolódó tevékenységeink, szokásaink lezárásaként, ismét megtartottuk Márton-napi jótékonysági bálunkat. A rendezvényre már több héten keresztül történt a készülődés. A Szülői munkaközösség, a szülők, az óvoda munkatársainak közös együtt munkálkodásával és persze a bálozó közönség, a fellépők, a zenész közreműködésével, egy igen jó hangulatú bált sikerült megtartanunk.

Köszönjük Palotás Adrienn és Erdővölgyi Bendegúz páros táncát, Oláh Gábor vezetésével működő Nagymarosi ütősök fantasztikus előadását, Borz Berta vezette Kismaros Táncegyüttes pörgős táncműsorát és a Patak Vendéglő ízletes vacsoráját!

A bálozók egészen hajnalig mulatoztak, mivel ehhez Nani, a legjobb zenéket adta elő.
Mint minden évben most is bőkezű támogatók segítették ezt a rendezvényt. A tombola fődíjai is gazdára találtak Egy két éjszakás Egri pihenés két fő részére, egy Nokia mobiltelefon, valamint egy élő kismalac. Ismét sokan tartották fontosnak azt, hogy adományukkal a gyermekek óvodai körülményei gazdagodjanak. Szívből köszönjük felajánlásaikat!

Ritzl Erika óvodavezető