Végre eltűnt a SKODA!

Rendkívüli és különleges nap virradt Kismarosra, amelyen sikerült az újonnan létrehozott kismarosi Közterület-felügyeletnek köszönhetően a falut csúfító skodát elvitetni. Hosszú ideje várta mindenki ezt a pillanatot. Nem csak egy parkolóhellyel lett több a faluban, hanem a lepusztulás, az elhanyagoltság mementója is eltűnt, és ami a legfontosabb, elkezdte hivatalos működését a Kismarosi Közterület-felügyelő.

Élhető, békés, tiszta, rendezett falu. Ez a célja a Közterület-felügyelő munkájának. Hivatalos személyként kiválóan tudja segíteni a Kismarosi Polgárőrség, a Váci Rendőrkapitányság és a Verőcei Rendőrőrs Kismarosért végzett munkáját. Rengeteg feladat van még hátra, hiszen Kismaros sok szempontból jó helyzetét meg kell őrizni továbbra is, néhány területen pedig előrelépésre van szükség.

Kérjük, hogy a Közterület-felügyelő munkáját észrevételekkel, együttműködő hozzáállással segítse minden kismarosi, hiszen értünk, a falunkért dolgozik!

Az elszállított autóval kapcsolatos tájékoztatást az Önkormányzat mindig közzéteszi a honlapján.

A járművet az elszállítást követően 6 hónapig tárolja telephelyén az önkormányzattal szerződött partner, a Totál-Kár Kft. Cím: Őrbottyán, Fő út 023/212. Telefonszám: 06-30-368-1669.

A tulajdonos a járművet a telephelyről a tárolási költségek kifizetése után elviheti. Hat hónap után a Totál-Kár Kft. jogosult a jármű bontására és értékesítésére.

A természet már kezdte szépen birtokba venni a SKODÁT…
A szerződött szállító partner trélere pillanatok alatt kiemelte a sorból a nem ide való autót…
Egy mozdulat, és kész is.
Az akciót felügyelni kell, az elszállítás tényét be kell jelenteni a Váci Rendőrkapitányságnak. A Közterület-felügyelő hivatalos személy, így jogosult erre a feladatra.
Ezen a helyen újra egy munkába járó kismarosi fog tudni parkolni. Az önkormányzat dolgozói az elszállítás után rendbe tették a helyszínt, köszönjük az ő munkájukat is!
Neubauer Rudolf polgármester, Konecsni Miklós Kismaros Közterület-felügyelője.
Elszállítás és takarítás után egy órával. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy skoda…

Fotók: Aradi Szilveszter