A testület ülésén történt

Február 26-án és március 12-én is ülésezett Kismaros képviselő-testülete. A februári ülésen többek között elfogadták a Művelődési Ház beszámolóját és 2018 évi munkatervét, megújították a Német Nemzetiségi Önkormányzat és Kismaros Község Önkormányzatának együttműködési megállapodását és az önkormányzat 2018 évi munkatervét. Parragh Gábor alpolgármester négy havi tiszteletdíját ajánlotta fel részben utcabútorok vásárlására, részben börzsönyligeti utak javítására.

Pálmai Attila képviselői mandátumáról írásban lemondott, nyilatkozatát a polgármester olvasta fel a testület előtt. A sorban következő képviselő Pintér Tünde, aki a márciusi ülésen tett esküt.

Az ülésen a testület egyhangúlag elfogadta a következő négy évre szóló mandátummal a szavazat számláló bizottsági tagokat. A beérkezett árajánlatok alapján a testület úgy döntött, hogy az Útfinis kft-vel köt szerződést a pályázati pénzből megvalósuló Jánoshegyi út helyreállítására és a Tábor, Liget és Zrínyi utcákban található járda szakaszok felújítására.

Arról is döntés született, hogy Kismaros százezer forinttal támogatja az idén 40 éves Dunakanyar Fúvósegyüttes koncertsorozatát.